Ferdi Stofmeel

CV Website IMDB Facebook Twitter

Ferdi Stofmeel studeerde in 2006 af als acteur aan de Toneelacademie Maastricht. Vervolgens speelde hij voor diverse gerenommeerde gezelschappen, waaronder Het Zuidelijk Toneel, De Theatercompagnie, Het Toneel Speelt, Toneelgroep Amsterdam 2 en Toneelgroep Oostpool.

In 2015 speelde Ferdi een hoofdrol naast André van Duin en Kees Hulst in The Sunshine Boys. Vanwege gigantisch succes volgde een landelijke reprise in 2016.

Ferdi is vooral bekend van zijn vaste rollen in Heer en Meester, Danni Lowinski, Rundfunk en Komt Een Man Bij De Dokter. Daarnaast heeft hij talloze rollen gespeeld in televisieseries zoals Flikken Maastricht, De Vloer Op, Moordvrouw, Levenslied, Jeuk en Echt Niet OK.

Op het witte doek schitterde Ferdi in de speelfilms De Punt, In Het Niets, Homies, Bro’s Before Ho’s, Rokjesdag, Fissa en Voor Elkaar Gemaakt. De NTR-Kort! Vingers waarin Ferdi naast Ton Kas de hoofdrol vertolkt, werd genomineerd voor een Gouden Kalf ‘Beste Film’ en de film Jongens heeft (inter)nationaal talloze prijzen gewonnen.

In 2017 was Ferdi te zien in een nieuwe reeks afleveringen van Komt Een Man Bij De Dokter, Suspects en in de speelfilms Dikkertje Dap en Bella Donna’s. In 2018 zal Ferdi te zien zijn in de VPRO jeugdserie De Regels van Floor en in Heer & Meester - De Film.

Showreel

Stemfragmenten

Voicereel Ferdi Stofmeel 2018All Stars Agency

Plantage Middenlaan 2D
1018 DD Amsterdam
info@allstarsagency.nl
+31 (0)20 - 4213669


Contactpersonen

Andrea Kleverlaan
andrea@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 23135187

Britt Colegem
britt@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 16476446

Facebook - All Stars Agency Instagram - All Stars Agency Twitter - All Stars Agency